Betrouwbaar. Onafhankelijk. Nauwkeurig.

Desktop Taxatie®

De Desktop Taxatie® is een taxatie door een onafhankelijke expert, zonder dat een bezoek aan uw woning nodig is. De taxateur waardeert uw woning achter zijn computer. Dit is mogelijk omdat hij bij het taxeren van de woning wordt ondersteund door het geautomatiseerde waarderingsmodel en de woningmarktinformatie van Calcasa.

Calcasa Desktop Taxatie

De grote voordelen van de Desktop Taxatie® zijn de lage kosten en de hoge doorloopsnelheid. Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden voor een bezichtiging; het proces verloopt volledig digitaal. U vult uw woning- en hypotheekgegevens in en u krijgt meteen te horen of uw woning in aanmerking komt voor de Desktop Taxatie®. Is dat het geval, dan ontvangt u binnen 4 werkuren per e-mail een objectieve en nauwkeurige waardebepaling van uw woning.

Binnen 4 werkuren een objectieve taxatie van uw woning
De taxateur beoordeelt vanachter zijn computer, geen duur bezoek nodig
Geaccepteerd door veel erkende hypotheekverstrekkers

Calcasa Model Taxatie

Een Calcasa Model Taxatie kunt u voor enkele aanvraag doelen nog indienen bij sommige banken. Een Calcasa Model Taxatie is een volledig geautomatiseerde taxatie. Er kijkt dus geen taxateur mee.

Calcasa Model Taxatie

Hoe werkt het aanvragen van een Calcasa Model Taxatie?
U vult enkele woning- en hypotheekgegevens in en ontvangt direct per e-mail een modelmatig taxatierapport dat u zelf kunt indienen bij uw hypotheekverstrekker.
Wanneer is de Calcasa Model Taxatie voor mij geschikt?
Bij een klein aantal hypotheekverstrekkers kunt u gebruik maken van een Model Taxatie. Om te kijken of deze taxatie mogelijk is voor uw woning, kunt u hieronder uw aanvraag starten.

Volledig digitale taxatie, direct in uw inbox
Snel en voordelig geregeld
Enkel geaccepteerd door bepaalde hypotheekverstrekkers